Dostava

LE PHARM D.O.O. dostavit će naručena dobra prateći uvjete poslovanja Hrvatske pošte te dostavnih službi GLS i DHL. Prilikom kreiranja narudžbe, kupac je obvezan navesti potpunu i točnu adresu za dostavu.  LE PHARM D.O.O. upoznat će kupca s pravom na odustajanje od kupnje te će osigurati sve potrebne informacije vezane za adresu na koju kupac može poslati žalbu u slučaju prigovora i reklamacija.

Ako kupac (primatelj) nije na adresi u trenutku dostave, moguće je preuzimanje paketa u prema uvjetima poslovanja Hrvatske pošte, GLS-a ili DHL-a. LE PHARM D.O.O. proslijedit će Hrvatskoj pošti ili odabranoj dostavnoj službi informacije za kontaktiranje kupca.

Trgovac zadržava sva prava na odabir druge dostavne službe u slučaju da ona može učinkovitije izvršiti dostavu.

Rokovi isporuke ovise o lokaciji dostave.
Okvirni rokovi isporuke su:

  • Hrvatska:  1 – 3 dana  (Zagreb – 24 sata)
  • ostale EU države: 3 – 7 dana
  • svijet: 7 – 21 dana

Vrijeme dostave također ovisi o načinu slanja koji ste odabrali prilikom naručivanja.

Proizvode dostavljamo na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 3 radna dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni), a kupcu na adresi unutar Europske Unije u roku od 7 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) te izvan Europske Unije u roku do 21 radni dan (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od sklapanja ugovora o kupoprodaji, ukoliko proizvod imamo na skladištu. Ukoliko u trenutku sklapanja ugovora o kupoprodaji nemamo proizvod na skladištu, ne primjenjuju se prethodno navedeni rokovi dostave. U slučaju da iz bilo kojeg razloga nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, s kupcem će, telefonom ili e-porukom, u kontakt stupiti djelatnik Le Pharm d.o.o. u svrhu dogovora o isporuci zamjenskog proizvoda ili eventualnog otkazivanja naručenog proizvoda.

Troškovi dostave

Troškovi pakiranja i dostave ovise o lokaciji dostave, količini proizvoda i ukupnoj cijeni narudžbe. Dostavne službe koje koristimo za dostavu su Hrvatska pošta (Post Office of Croatia), GLS i DHL.

Cijena dostave ovisi o načinu slanja koji odabirete prilikom naručivanja.

  • standardno slanje Hrvatska – 29,90 kn
  • hitno slanje Hrvatska – 49,90 kn
  • međunarodno slanje zemlje EU 59,90 kn
  • ostale zemlje izvan EU 89,90 kn
  • BESPLATNO ZA IZNOSE PREKO 400 kn.
  • ili prema cjeniku važećem na dan narudžbe

Cjenik je podložan promjenama bez prethodne najave.

Troškovi dostave obračunavaju se u košarici.