Lion M krema obiteljsko je nasljeđe, već četvrtu generaciju prisutno u obitelji Bevanda. Desetljećima je bila obiteljski proizvod, pripravljana prvenstveno za potrebe članova obitelji, a zatim i šire okoline. Niz pozitivnih iskustava korisnika kreme pridonio je širenju dobrog glasa o njenoj blagotvornosti.

Kremu je osmislila prabaka Matilda davnih 1920-ih suočena s brojnim zdravstvenim izazovima u vrijeme kada savjet liječnika ili ljekarnika nije bio široko dostupan. Receptura i način pripreme prenosili su se usmenom predajom ženskom linijom obitelji do sadašnje ponosne vlasnice, Verice.

Unatoč protoku gotovo cijelog stoljeća od nastanka i prve upotrebe kreme, njena svrha ostala je ista, a to je omogućiti svakome pristupačno sredstvo uklanjanja raznih kožnih problema, bazirano na tradicionalnoj recepturi i pripremi te sastojcima iz prirode. Motivirana iskustvom dosadašnjih korisnika, Lion M krema nastavlja živjeti u modernom ruhu, u spomen na altruizam prabake Matilde i na opću dobrobit.

Lion M krema pripravlja se od sastojaka koji su od pamtivijeka poznati po svom blagotvornom djelovanju, a među njima važno je za izdvojiti lavandu, lovor i kamilicu kao posebno popularne i učinkovite u ublažavanju problema kože, naročito na našim prostorima.

Receptura se prenosila
generacijama

Lion M krema pripravlja se od
sastojaka iz prirode

Krema Lion M