Lion M krema 100 g

90,00 kn

Lion M krema bogata je biljnim sastojcima koji pozitivno utječu problematičnu i masnu kožu. Pomaže čišćenju lica, a može se, kao dodatan korak u dnevnoj make up rutini, stavljati u tankom sloju kao podloga za puder.

Jedan od glavnih sastojaka Lion M kreme je lavanda. Samo neki od pozitivnih utjecaja na zdravstveno stanje su olakšavanje problema s anksioznošću, gljivicama, gubitkom kose i ranama te poboljšavanje tena.

Ukoliko imate problema s kožom, Lion M krema do sada je pokazala pozitivne rezultate u njihovu tretiranju. Pomaže smirivanju ekcema i akni zbog mnoštva prirodnih sastojaka, od kojih je jedan i lavanda, koja je poznata po svojim antiseptičkim i protu-upalnim svojstvima.

Ukoliko su vaše ruke ili lice posebno pogođeni iritacijom i crvenilom zbog niskih zimskih temperatura, Lion M krema doprinijeti će zarastanju mogućih ranica, ali i hidrataciji kože te prevenciji pogoršanja trenutnog stanja.

Ukoliko vi ili vaši tinejdžeri imate problema s aknama, Lion M krema pokazala se kao prirodno i neinvazivno riješenje za takve probleme! S redovnim korištenjem pomaže čišćenju lica i smirivanju upalnih procesa na koži te doprinosi zdravom i svježem tenu.

Tinejdžeri koji su koristili Lion M kremu, a imaju problema s prištićima, primijetili su da se već nakon nekoliko dana mazanja područje zahvaćeno prištićima očistilo. Ranice nastale od akni brže su zarastale, a sveukupni dojam korisnika bio je pozitivan. Samo jedan od sastojaka koji doprinosi smirivanju problema s aknama jest lavanda.

Jedan od prepoznatljivih učinaka Lion M kreme jest na bronhitis, čije simptome smanjuje i potiče iskašljavanje nakupljene sluzi. Siguran je i za upotrebu kod djece!

Bronhitis se pojavljuje zimi, u sezoni prehlade i gripe te nakon upala grla ili sinusnih infekcija. Pogoduje mu hladan i vlažan zrak, loši uvjeti okoliša, ali i oni stanovanja. Lion M krema se za slučajeve bronhitisa koristi tako da se utrlja na prsa, najčešće prije spavanja, kako bi pomogla iskašljavanju i smanjila broj odlazaka liječniku.

Lion M je višenamjenska, prirodna mast, koja se pokazala uspješnom u saniranju simptoma hemoroida. Uslijed redovite primjene, jednom ili više puta dnevno, smiruje i otklanja osjećaj boli, svrbeža i peckanja, umiruje upalu te se pojavljuje osjećaj olakšanja prilikom obavljanja nužde.

Opis

Lion M krema u potpunosti je prirodna, u potpunosti hrvatska krema, bez silikona i parabena! 100% hrvatsko, 100% prirodno!

Lion M kremu preporuča se koristiti uvečer, prije spavanja. Na čistu i suhu kožu potrebno je nanijeti tanak sloj kreme i pustiti da se upije tijekom spavanja kako bi sutradan vaše lice bilo hidratizirano, a prištići i akne na njemu korak bliže nestajanju!

Lion M krema pripravlja se od sastojaka iz prirode koji su poznati po svom blagotvornom učinku. Ublažavanje boli, smanjivanje crvenila i upala samo su neki od njih, a zadovoljni korisnici ih već godinama navode kao primjere olakšanja raznih tegoba.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
namjena

Akne, Artritis, Bronhitis, Čirevi, Crvenilo, Ekcemi, Herpes, Kašalj, Konjuktivitis, Lišajevi, Opekotine, Peckanje, Prehlada, Prištići, Problematična koža, Problemi s dišnim putevima, Psorijaza, Rane, Reuma, Svrbež, Ubodi insekata, Žuljevi

HomeShopTelKontakt