M. Horvat
Korisnik

Kremu koristim za “sazrijevanje” prištića.

V. Petrović
Korisnik

Pomaže kod psorijaze. Smanjuje svrbež. Kod Opekotina ne peče i srpiječava iskakanje plikova. Mažem i sinuse.

Ksenija Habek
Korisnik

Moj suprug koristi kremu za potkožne čireve da brže sazriju i izađe gnoj. Jako je zadovoljan.

J. Grdaković
Korisnik

Lion M kremu koristim u većim količinama. Kremu koristim za desni kad me svrbe razne ekceme, bradavice, kod upala. Rane, kad se porežem, brže zarastaju. Pomaže mi i kod umornih mišića, izmasiram i puno mi je lakše. Mom ocu pomaže kod bolnih vena na nogama. Jako je zadovoljan.

Nadica Lilitić
Korisnik

Koristimo u obitelji ovu zaista čudesno ljekovitu kremu za mnoge tegobe, kao npr. bolovi u kralježnici (reuma), bolovi u želucu, upale usne šupljine, glavobolja, kožne infekcije, bolovi u nogama (krvotok), hemeroidi. Presretni smo što znamo za nju!

Ana Zderić
Korisnik

Kremu trošim za razne potrebe. Pomogla mi je prije i poslije operacije limfnih čvorova na vratu. To je tako dobra krema. Super je i za oči, samo treba redovito mazati.

Mato Kelava
Korisnik

Godinama sam se mučio s boli uzrokovanom lupanjem srca. Mazanjem kreme na prsa bol je nestala.

S. Damjanović
Korisnik

Kremu sam godinama odbijala uzimati unatoč nagovaranju, jer sam vegetarijanka. Imala sam ozbiljne probleme s glasnicama. Problemi su bili tako ozbiljni da mi je prijetio gubitak sposobnosti govora, a već i onda nisam gotovo uopće mogla pričati već 5 godina. No, nakon nekog vremena sam popustila, jer više nisam imala što izgubiti, i počela sam stavljati kremu u uši i mazati na vrat te bih svako jutro progutala malu količinu. Nisam potrošila niti malenu kutijicu kreme od 50 grama, a već sam bila presretna jer su mi se glasnice mnogo popravile. Nakon nekog vremena, nakon što sam potrošila samo jednu kutijicu male kreme od 50 grama, glas, kojeg nisam imala 5 godina, mi se vratio. Presretna sam što sam prelomila u sebi nepovjerenje i pokušala, jer se rizik isplatio.

Tomislav Martinović
Korisnik

Krema mi je pomogla kod upale pluća (gutao sam ju). Popravlja mi cirkulaciju, uklanja svrbež i ekceme.