10% popusta na prvu kupnju uz prijavu na Lion M newsletter

Naša krema, čiji su korijeni duboko usađeni u obiteljskoj povijesti, nije nastala iz nekog trenda ili hira.

Rođena je iz neizvjesnosti i nade – u trenutku kada je mladi Davor, unuk moje prabake Matilde i moj otac, suočen s mogućom amputacijom ruke. To je trenutak koji je oblikovao našu obitelj i kreirao ovu čudesnu kremu, simbol otpornosti i pomoći.

Priča o nastanku i povijesti kreme kroz obitelj Bevanda

Mnogo godina kasnije znamo da je Davorova ruka spašena jedino i isključivo zahvaljujući našoj kremi, a naša/moja je obitelj u naslijeđe dobila Lion M (čuvaricu zdravlja čitave obitelji).

Davor, mnogo godina nakon nastanka kreme

Danas, naša krema nije samo proizvod – ona je svjedok i pratilac generacija, proizvod ljubavi i posvećenosti, koji nudi više od obične njege kože. (Davorova) Tatina priča, priča o izlječenju protiv svih izgleda, postala je temelj našeg brenda i simbol nade za sve one koji traže prirodno rješenje u izazovima s kožom.

S vremenom, prepoznavši neizmjernu vrijednost naše kreme, Veselka, Davorova supruga, moja mama, odlučila je podijeliti ovaj obiteljski dragulj sa svijetom. Tako je rođena tvrtka Zdravlje Lion M d.o.o., koju danas vodi Veselkina kći Verica. Ova obiteljska tradicija, koja je pomogla i pratila toliko mnogo ljudi, sada je dostupna i tebi.

Dijelimo s tobom ne samo kremu, već i našu obiteljsku priču, punu ljubavi, hrabrosti i predanosti. Neka Lion M bude vaša svakodnevna veza s prirodom, i dio vaše obiteljske priče, kao što je to bila i naša

Od naše obitelji vašoj, s ljubavlju,

Verica - Zdravlje Lion M

Povijesna priča bake Matilde

Prijavi se na naš newsletter i iskoristi svojih 10% popusta na prvu narudžbu!

Prijavom na naš newsletter omogućuješ si posebne ponude koje stižu samo našim vjernim kupcima ali dobivaš i savjete i iskustva naših klijenata koje dobro dođu svima.

Opcije plaćanja i dostave

Hrvatska

  • DPD: 4 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom
  • DPD: 6 €, plaćanje pouzećem
  • Tisak: 3 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom

EU i ex Yu

  • DPD: 15 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom