10% popusta na prvu kupnju uz prijavu na Lion M newsletter

Čuvarica zdravlja

Jednostavna, nježna i djelotvorna Lion M krema napravljena je na bazi isključivo prirodnih sastojaka koji njeguju, hidratiziraju i blagotvorno djeluju na upalne procese. Napravljena je kako bi čuvala zdravlje kože najranjivijih te ju stoga koriste svi uzrasti..

čuvarica zdravlja

Od svog nastanka krema je dolazeći iz ruke u ruku postala sastavni dio obiteljskih ljekarni i čuvarica obiteljskih uspomena. Vjeran pratioc kroz životne situacije krema je opekotine, osipe, izbijanje zubića i slične situacije rješavala. Svoj ugled tako duguje upravo preporukama zadovoljnih korisnika koji su ju nastavili širiti i prije nego što je ona postala kućni posao. Zadržavajući izvornu recepturu krema je postala ljekovita moć prirode i čuvarica obiteljskih uspomena.

Podupire sposobnost regeneracije kože, čime se popravlja struktura kože i čuva njen obrambeni mehanizam, a time funkcija kože kao zaštitnog omotača tijela. Hrani i štiti kožu od vanjskih utjecaja. Održava zdravu kožu njegovanom, svježeg…

Iako je krema doživjela svoj make-over, sastojci su pouzdano isti još od doba prabake Matilde

Naši stari oslanjali su se na ljekovitu moć prirode i generacijsku mudrost žena koje su ju znale koristiti.

Rođena u srcu Sarajeva, Lion M krema je više od stoljeća bila svjedok i sudionik obiteljskih trenutaka, njegovala kožu nakon prvih padova, osipa, itd. – pružajući utjehu i njegu malima i velikima.

Njezina formula, temeljena na stoljetnom znanju, sinonim je za povjerenje i nježnu zaštitu kože kroz sve generacije.

Upravo su preporuke naših zadovoljnih korisnika zaslužne za širenje od obitelji do obitelji. Koža je naš najveći organ, a ujedno i onaj koji prvi vidimo.

Svaka preporuka naših korisnika je priča o transformaciji i povjerenju. Koža, vaš najveći i najvidljiviji organ, zaslužuje najbolju njegu. Lion M krema je stvorena da štiti kožu i bude vaš štit.

Uz našu kremu, svaki trenutak njege postaje čin brige za vaše sveukupno zdravlje, pružajući koži sve što joj je potrebno da ostane zdrava, lijepa, elastična i zaštićena.

Najbolje iz prirode po izvornoj recepturi prabake Matilde
- Sastojci -

Lavanda

lat. Lavadula angustifolia svojim antiseptičkim svojstvima pomaže kod prištića i zacjeljivanja rana 

Lovor

lat. Laurus nobilis bogat antioksidansima, mineralima poput kalcija, fosfora, kalija, željeza te vitaminima A i C. U narodnoj medicini, lovor se upotrebljavao kod respiratornih poremećaja, probavnih problema, te za zacjeljivanje rana i ublažavanje kašlja. Studije su pokazale da lovor ima snažno protuupalno i analgetsko djelovanje.

Luk

lat. allium cepa bogat raznim hranjivim tvarima poput vitamina B6, folne kiseline, kalija, kalcija i magnezija  često se koristio kao lijek za vanjsku primjenu, primjerice za ublažavanje bolova i poticanje zacjeljivanja rana, ali i kao čaj ili sirup se pripremao za pomoć kod kašlja i bronhitisa.

Kamilica

Kamilica (lat. Matricaria chamomilla) je jedna od najznačajnijih ljekovitih biljaka za njegu kože. Antioksidansi iz kamilice štite kožu od UV zračenja. Ona sadrži levomenol koji može poboljšati strukturu kože i smanjiti bore od zagađenja, stresa i sunca. 

Svinjska mast

njezin sastav bogat masnim kiselinama, antioksidansima te vitamina D, F, A i E čini je izuzetno korisnom za njegu kože. Studije su pokazale da smanjuje sitne bore i crte po licu te ujednačava ten, dok istovremeno pomaže u smanjenju crvenila i poremećaja poput rozaceje.

Prijavi se na naš newsletter i iskoristi svojih 10% popusta na prvu narudžbu!

Prijavom na naš newsletter omogućuješ si posebne ponude koje stižu samo našim vjernim kupcima ali dobivaš i savjete i iskustva naših klijenata koje dobro dođu svima.

Prijavi se na naš newsletter i iskoristi svojih 10% popusta na prvu narudžbu!

Prijavom na naš newsletter omogućuješ si posebne ponude koje stižu samo našim vjernim kupcima ali dobivaš i savjete i iskustva naših klijenata koje dobro dođu svima.

Opcije plaćanja i dostave

Hrvatska

  • DPD: 4 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom
  • DPD: 6 €, plaćanje pouzećem
  • Tisak: 3 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom

EU i ex Yu

  • DPD: 15 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom